Home

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Στην καρδιά του Ψυχικού, η Σκορπίνα φιλοδοξεί να φέρει στο τραπέζι σας το άρωμα της θάλασσας. Η μεσογειακή παλέτα των θαλασσινών, μια απαιτητική πρώτη ύλη, παραδίδεται από τον σεφ Γιάννη Λιάκου στην πιο φρέσκια και δημιουργική εκδοχή της με ευφάνταστες παραλλαγές, από το πικάντικο ceviche γαρίδας ως το τρυφερό carpaccio σκορπίνας με καραβίδες. Μια καταρτισμένη συλλογή κρασιών, σε συνδυασμό με το λιτό και ευήλιο χώρο, έρχεται να συμπληρώσει την ωδή στα «φρούτα της θάλασσας», αποτυπώνοντας μοναδικά την αποστολή μας: την ανάδειξη των θαλασσινών στο βάθρο της υψηλής γαστρονομίας.

Μπορείτε να επιλέξετε από την ψαριέρα μας το ψάρι της αρεσκείας σας και να ζητήσετε τον τρόπο μαγειρέματος που προτιμάτε (καρπάτσιο, σασίμι, ταρτάρ, Αθηναϊκή, ριζότο κακαβιάς, γιουβέτσι, λινγκουίνι ή παπαρδέλες).

Σκορπίνα εστιατόριο

el