Home

MENU

  • ΜΥΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ | STEAMED MUSSELS BY YANNIS

    Αχνιστά με σκόρδο, αρωματισμένα με ginger. Συνοδεύονται με πατάτες τηγανητές (ελαφρώς πικάντικα) | Flavoured with garlic &ginger, served with fried potatoes (slightly spicy)

  • ΠΙΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ | SEAFOOD PIE

    Με μπεσαμέλ γλυκιάς κολοκύθας, γαρίδες Αμβρακικού, μύδια & πιπεριά chilli | With local shrimps, mussels & chili peppers, in a sweet pumpkin béchamel sauce

  • ΧΤΑΠΟΔΙ ΨΗΤΟ | CHARCOAL GRILLED OCTOPUS

    στα κάρβουνα

  • ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΤΗΓΑΝΗΤΟ | FRIED SQUID

    Με dip απο μαρμελάδα chilli | with chilli marmalade dip

  • ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΩΤΕ | SAUTEED SHRIMPS

    σβησμένες με λεμόνι & χονδρό αλάτι | with lemon & kosher salt

  • ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ | SKEWERED SQUID

    Ψημένο στα κάρβουνα με dip από μελάνι σουπιάς | Charcoal grilled, served with a cuttle-fish ink dip

  • ΓΑΡΙΔΕΣ ΨΗΤΕΣ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ | CHARCOAL GRILLED SHRIMPS

    Με λαδολέμονο με dijon ή με ξύσμα τρούφας | With olive oil, lemon & dijon dressing or with truffle zest

  • ΓΑΡΙΔΕΣ TEMPURA | SHRIMP TEMPURA

    με dip από chilli mayo sauce | with chilli mayo dip

  • ΧΤΑΠΟΔΙ ΒΑΒΥ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΟ | CARAMELISED BABY OCTOPUS

    Σε πόρτο και παλαιωμένο balsamico πάνω σε φάβα | Cooked in port wine & aged balsamic vinegar, served on "fava" split-pea spread

  • ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ | SHRIMPS "SAGANAKI"

    Με γάμπαρη Αμφιλοχίας, μύδια, σάλτσα φρέσκιας ντομάτας & βαρελίσια φέτα (πικάντικες ή όχι) | With shrimps from Amphilochia, mussels & feta cheese, cooked in fresh tomato sauce (choose spicy or mild)

  • ΚΑΒΟΥΡΙ SOFT SHELL CRAB | SOFT SHELL CRAB

    με λαχανικά julienne | with julienne vegetables

  • ΚΑΡΑΒΙΔΟΟΥΡΕΣ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ | CRAYFISH TAIL

    με dip από πικάντικη sauce | with spicy dip

  • ΓΑΡΙΔΑΚΙ ΣΥΜΙΑΚΟ | BABY SHRIMP FROM SIMI ISLAND

    ψημένο στην πλάκα | grilled

  • ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΟΥ ΨΑΡΑ (για 2 άτομα) | FISHERMAN'S PLATTER

    Γάμπαρη Αμφιλοχίας, κυδώνια, γυαλιστερές, μύδια, μπουκιές μπακαλιάρου, αχνιστά στο ζουμί τους, αρωματισμένα με σαφράν & λεμόνι. Συνοδεύονται με κρουτόν σκόρδου. | Shrimps from Amphilochia, saltwater clams, mussels, cod bites, all steamed in their broth and seasoned with saffron & lemon. Served with garlic croutons.

en