Home

MENU

  • ΤΟΝΟΣ ΚΑΡΠΑΤΣΙΟ | TUNA CARPACCIO

    Mε lime & φύκι wakame | With lime and wakame seaweed

  • ΛΑΒΡΑΚΙ ΑΓΡΙΟ ΚΑΡΠΑΤΣΙΟ | WILD SEA BASS CARPACCIO

    Σε lime, με σχοινόπρασσο & ανθό αλατιού | In lime, with chives & fleur de sel

  • ΣΚΟΡΠΙΝΑ ΚΑΡΠΑΤΣΙΟ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙΔΑ | SCORPIONFISH CARPACCIO WITH CRAYFISH

    Σε yuzu truffle sauce & φύτρες παντζαριού | In yuzu truffle sauce & beetroot sprouts

  • CEVICHE ΑΠΟ ΓΑΡΙΔΕΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ | GREEK PRAWN CEVICHE

    Με εσπεριδοειδή, αγγουράκι, αφρίνα (ελαφρώς πικάντικο) | With citrus fruit, cucumber, fleur de sel (slightly spicy)

  • ΣΚΟΡΠΙΝΑ ΤΑΡΤΑΡ MISO | SCORPIONFISH TARTARE MISO

    Αρωματισμένο με δυόσμο | With a touch of mint

  • SASHIMI ΑΠΟ ΨΑΡΙ ΗΜΕΡΑΣ | SASHIMI FROM THE FISH OF THE DAY

    Σε χυμούς απο εσπεριδοειδή και αυγά πέστροφας ή με soya & wasabi | In citrus juice & trout roe

  • ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙ ΤΑΡΤΑΡ | RED MULLET TARTARE

    Με ginger, τσίλι, σχοινόπρασσο & άνθος πιπεριάς | With ginger, chili peppers & chives

  • ΤΟΝΟΣ ΤΑΡΤΑΡ | TUNA TARTARE

    Με lime, ελαιόλαδο & άνθος αλατιού | With lime, extra virgin olive oil & fleur de sel

  • ΤΑΡΤΑΡ ΑΠΟ ΨΑΡΙ ΗΜΕΡΑΣ | FISH OF THE DAY TARTARE

    Με lime, ελαιόλαδο, αχοινόπρασο & ανθό αλατιού | With lime, extra virgin olive oil, chives & fleur de sel

  • CEVICHE ΑΠΟ ΨΑΡΙ ΗΜΕΡΑΣ | FISH OF THE DAY CEVICHE

    Με εσπεριδοειδή, αγγουράκι, αφρίνα (ελαφρώς πικάντικο) | With citrus fruit, cucumber & fleur de sel (slightly spicy)

en